top of page

KLANTERVARING

Hoor wat anderen te zeggen hebben

Duco is een "one of a kind" Personal Trainer.


Trainen met Duco is leuk, pittig, afwisselend, stoer en gegarandeerd (na)genieten 😁. Ik heb altijd zin in "the next one" 💪🏼!

De extra's in jouw begeleiding:
👍🏼 je extra aandacht voor bijkomende blessure gevoeligheden -denk aan mijn diabetes en mn schouders bijvoorbeeld
👍🏼 je begeleiding en advies voor een goed en gezond gewicht / gezonde levensstijl
👍🏼 jij kan mij een boel laten bereiken, meer dan ik aanvankelijk zou denken én dat zonder "stuk te gaan"
👍🏼 je positieve instelling
👍🏼 je flexibiliteit 

Marcha

Ik was anti PT want vond het maar decadent, maar na een lang revalidatietraject door Corona was het mijn vrouw welke Duco aan mij voorstelde.
Vanaf de  1ste intake kwam Duco met een passend plan, waarbij we wekelijks de grenzen opzoeken maar hij deze ook zeer professioneel bewaakt.
Inmiddels hebben Laura en ik wekelijkse duo trainingen welke motiverend, afwisselend maar ook passend bij ons gestel op dat moment is.
Duco heeft met zijn vele jaren ervaring een goede kijk op wat zijn klanten nodig hebben en weet waar de focus moet liggen om de gestelde doelen te bereiken en pakt dit heel serieus aan.

Jeffrey en Laura

Je wordt ouder maar je voelt je nog jong. De realiteit is toch anders, zonder beweging loopt alles vast. Dit is de reden dat we al jaren gebruik maken van de personal training. Duco weet ons iedere week weer uit te dagen om het uiterste te geven en dat we de rest van de week terugdenken aan weer een geslaagde training, soms met spierpijn in spierengroepen waarvan we het bestaan niet kende

Cees en Willy

Sinds 2021 ben ik onder begeleiding van Coach Duco. In eerste instantie wilde ik 10 kilo afvallen. Na 3 maanden had ik dat doel bereikt. Inmiddels zijn we 8 maanden verder. Ik ben nog steeds op mijn ideale gewicht, yeah! Ik ben blijven trainen bij Duco omdat ik de sessies ontzettend waardevol vind. Ik krijg er energie van en kan even ontstressen. Dank je Duco!

Alexandra

Al jaren sport ik met veel plezier bij Duco. Hij luistert goed naar wat je wil en maakt daar jouw programma op. Niet denken of je het wil, maar gewoon gaan doen!

Margreet

Klantervaring: Beoordelingen
bottom of page